ПСИХОЛОГІЯ І СІМ'Я

Торгова платформа Forex бездепозитні бонуси – що це таке?

Форекс може бути дуже складним інвестиційним ринком. Однак це зовсім не так, і з цим може впоратися навіть новачок. Все, що вам потрібно зробити – це правильно підготуватися, розробити стратегію та отримати певні знання. У цьому посібнику буде розказано про основи платформи Форекс та брокерів, які повинні вас зацікавити при входженні у світ онлайн-інвестування. Тільки врахуйте, що інвестування на цей ринок не зробить вас мільйонерами за один день або 3 місяці. Це потребує великого терпіння та часу.

Платформа Форекс – що таке?

Це онлайн платформа, яка дозволяє торгувати валютами. Вона являє собою найбільший біржовий ринок у всьому світі і не має певного розташування. Це означає, що він не має фізичного розташування. Він контролюється лише національними інституціями на валютних ринках. На цій платформі гроші звертаються за допомогою величезної кількості індивідуальних угод. Вони полягають між багатьма користувачами цьому ринку. Платформа Форекс бездепозитні бонуси класифікується як позабіржовий чи міжбанківський ринок. Одним словом, платформа Форекс – це місце, де уряди, банки, інвестори та транснаціональні корпорації обмінюються валютами без перерви у вихідні дні. Інвестиції на цій платформі мають бути засновані на надійних знаннях, що виходять із перевіреного джерела. Крім того, міцні нерви, раціональний підхід та рефлекси є ключем до множення вашого прибутку на валютах чи товарах.

Все про валюти

Валюти на цій платформі торгуються парами, і однією з найпопулярніших, звичайно, є пара євро/долар. Крім євро/долара, існують також інші валюти. Валютні пари поділяються на ці групи:

  1. MAJORS – це валюти найбільших економік світу eur/usd, usd/chf та gpd/usd.
  2. MINORS – це валюти з меншим глобальним значенням aud/usd, usd/cad чи nzd/usd.
  3. EXOTIC – одна валюта в парі зазвичай надходить із країни emerging markets, що означає країни, що розвиваються.

На ринку Форекс а також Binance NFT ви також можете знайти товарні валюти країн, які переважно залежать від експорту сировинних товарів. До таких валют належать, наприклад, норвезька крона та новозеландський долар.

Ціна валюти – що на неї впливає та як її інтерпретувати?

На ціну валюти в основному впливає поточна економічна ситуація обох валют у психологічному, політичному та економічному плані. Більш конкретно: на курси валют впливають відсоткова ставка, рівень інфляції, валовий обсяг, монетарна та фіскальна політика та всі ситуації, що впливають на економіку. Тут можна згадати, наприклад, проведення реформ.

Валюта країни, яка зараз перебуває у стані конфлікту, не враховується на платформі Форекс.

Як інтерпретувати ціну валютної пари на Форекс?

Якщо ви бачите ціну євро/долар, яка становить, наприклад, 1,5500, то ви купите 1 євро за 1 долар та 55 центів.

Ціна долара/японської єни становить 200,00, тоді за 1 долар ви отримаєте рівно 200 японських єн.