ВАГІТНІСТЬ І ПОЛОГИ

Як організувати виписку з пологового будинку

Зробіть вдома генеральне прибирання та приготуйте легку святкову вечерю. Мама з малюком має повернутися до чистої та затишної квартири. Намалюйте самі або купіть готовий плакат: «Дякую за сина (дочка)!» і повісьте його на вході або у передпокої.

Купуйте дружині квіти, а також кілька букетів для медичних працівників, які готуватимуть малюка до виписки. Для прикраси будинку замовте святкову ікебану, яка стане ще одним сюрпризом.

Прикрасьте за допомогою куль зал зустрічі у пологовому будинку. Ви можете зробити це разом із друзями та родичами, або звернутися за допомогою до фірми, яка займається оформленням свят. При виході з пологового будинку на ганку організуйте святковий запуск куль. Це прекрасне видовище запам’ятається всім присутнім!

Замовте професійну фотографію та відеозйомку. Відеооператор змонтує унікальний і зворушливий фільм, який ви ще не раз переглядатимете всією родиною, а фотографії стануть чудовим нагадуванням про цей урочистий день.

Прикрасьте машину, на якій ви забиратимете матусю з малюком з пологового будинку. Для прикраси можна використовувати кулі, стрічки або наклейки із зображенням лелеки та немовляти. Цікавий варіант – написати або викласти серцем ім’я новонародженого на капоті.

Пологи – це величезна праця. Обов’язково купіть для дружини подарунок, віддячіть їй за чудо народження малюка. Це може бути заздалегідь обговорена річ чи ювелірна прикраса. Головне, щоб подарунок був красивим та значущим, сувенірні дрібниці в цьому випадку неприйнятні. Як подарунок можна замовити іменне привітання на міському рекламному щиті. Таке “дякую” виглядає неймовірно масштабно і точно вразить вашу дружину. Єдиний мінус – це висока ціна, хоча важливість події виправдовує такі витрати. Головне, все робити щиро та з любов’ю!